ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС "ЛИПИТЕ", СОФИЯ

ЛИПИТЕ – УСЕЩАНЕ ЗА ДОМ

 „ЛИПИТЕ“ е нов жилищен комплекс, който изграждаме на площ от 22 декара в един от най-атрактивните южни райони на София – „Манастирски ливади-изток“. Нашата цел е да предложим едно прекрасно и достъпно съчетание от спокойна и уютна среда за живеене, отлично местоположение, нискоетажно строителство, качествено изпълнение, гарантирано от международен инвеститор и професионално проектно управление. С „ЛИПИТЕ“ ние отговаряме на желанията и потребностите на бъдещите жители на  комплекса да живеят близо до природата на минути от удобствата на големия град със семейство и приятели.

Комплекс „ЛИПИТЕ“ ще се обособи в четири квартала, които ще бъдат изграждани поетапно. Общо във всички фази на проекта ще реализираме около 400 апартамента, както и цялата необходима съпътстваща инфраструктура и обкръжаваща среда с богато озеленяване и зони за отдих и игра. Естествените зелени пояси от висока растителност, които обграждат комплекса от юг и изток, както и гледките към планината, създават усещането за уют и спокойствие. Изборът на „ЛИПИТЕ“ за дом за Вас и Вашите деца Ви дава предимството да живеете удобно и да се наслаждавате на природата около Вас. Чудесното местоположение на проекта Ви предлага един безспорен и ценен лукс в забързаното ежедневие на столичния град – спестява Ви време! Непосредствената близост до спирки на градския транспорт, главни пътни артерии, детски градини и училища, парк, търговски центрове, супермаркети и ресторанти дава възможността за повече свободно време и по-доброто му прекарване.

В първата фаза на първия квартал на „ЛИПИТЕ“ ще бъдат изградени 66 апартамента, 74 паркоместа и търговски площи, като във вътрешността на комплекса ще се оформи парк с площ от 3000 м2 с озеленяване, алеи, детска площадка, алпинеуми, без достъп на автомобили. 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ 

  

                                                                                                                                 

Местоположение

Местоположението на комплекс "Липите" съчетава тихо и спокойно място с близостта до удобни комуникации. Комплексът се намира само на минути от важни артерии на столицата като бул. "България", бул. "Тодор Каблешков" и "Околовръстно шосе", които осигуряват бърз достъп до всички части на града. "Липите" също така е разположен близо до спирки на градския транспорт, училища, детски градини, болници, търговски центрове, супермаркети и бензиностанции. Местоположението предлага гледки към Витоша и към София, комплексът граничи със зелената зона на бъдещия линеен парк в кв. "Манастирски ливади-изток".

 

Фото галерия