НИЕ СМЕ ХЕРЧЕСА

„Херчеса“ развива своята дейност в сферата на жилищните и индустриални имоти в Испания от 1975 г., а на международно ниво от 2004 г. Политиката, ориентирана към клиента и предлагането на най-добрия продукт на най-добрата цена са доказателството за опита на компанията и за нейния успешен бизнес през 45-годишната и история.

Виж детайли

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС "ЛИПИТЕ"

„ЛИПИТЕ“ е нов жилищен комплекс, който изграждаме в един от предпочитаните южни райони на София – „Манастирски ливади-изток“. Нашата цел е да предложим едно прекрасно и достъпно съчетание от спокойна и уютна среда за живеене, отлично местоположение, нискоетажно строителство и качествено изпълнение.


С „ЛИПИТЕ“ ние бихме искали да отговорим на желанията и потребностите на бъдещите жители на комплекса да живеят близо до природата на минути от удобствата на големия град със семейство и приятели.

Виж детайли

ХОТЕЛ ЧИШМИДЖИУ, БУКУРЕЩ, РУМЪНИЯ

Хотел "Чишмиджиу" се намира в стария град в центъра на Букурещ. Той е с над 100-годишна история, съчетавайки различни архитектурни стилове. Херчеса го придобива през 2004 и започва неговата реновация.

Виж детайли

ВИВЕНДА, БУКУРЕЩ, РУМЪНИЯ

"Вивенда" е иновативен жилищен проект, разположен на няколко минути с кола от центъра на Букурещ, който се радва на всички предимства на градския живот. Към момента вече има изградени и продадени около 700 апартамента.

Виж детайли

АС ВИЛАС, ЛИСАБОН, ПОРТУГАЛИЯ

Виж детайли

КОЛОРЕС ДЕ БЕЛАВИСТА, ПАНАМА

НАТУР, МЕКСИКО

Кои сме ние

   "Херчеса" развива своята дейност в областта на жилищите, индустриалните и бизнес имотите в Испания от 1975 г., а от 2004 г. на международно ниво чрез "Херчеса Интернасионал" и има над 26 000 построени и предадени имота. Към настоящия момент „Херчеса“ има богато портфолио от проекти в Испания, Португалия, Румъния, България, Чехия, Полша, Мароко, Еквадор, Мексико и Панама.

Вижте повече

Херчеса по света

ПРЕДСТАВЕНИ СМЕ В:

ИСПАНИЯ, РУМЪНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ, БЪЛГАРИЯ, ЧЕХИЯ, МАРОКО, ПАНАМА, ЕКВАДОР, МЕКСИКО.

   "Херчеса" започва своята дейност през 1975 г., като развива няколко проекта в сферата на жилищните и индустриалните имоти на територията на Испания, със специално присъствие в областите Мадрид и Кастилия - Ла Манча. Към сегашния момент компанията има голямо портфолио от завършени проекти и проекти в процес на изграждане.

Новини